Wat zeggen anderen over Andrea

Met trots deel ik hier graag enkele testimonials die ik mocht ontvangen

Andrea is gewoon geweldig! Zij helpt mij nu al 2 jaar met uiteenlopende administratieve en organisatorische taken, van simpele dingen tot complexe zaken. Ze regelt altijd alles perfect, denkt met mij mee, is niet bang om haar mening en kennis te delen (heel fijn, want ze heeft bijna altijd een punt), laat mij niet versloffen als ik aan het uitstellen ben, is consciëntieus en betrouwbaar. Ze is een geweldige steun, en ik kan me mijn bedrijf zonder haar niet meer voorstellen. En ze is gewoon nog erg leuk ook! Met andere woorden: ik kan haar zonder enige aarzeling aanraden.

Alexandra Gerny

Gerny Coaching + Consulting

Ben heel blij met Andrea als mijn VA. Ze werkt zorgvuldig en volgens afspraak, daar kan ik op bouwen. Het geeft me rust, omdat ik weet dat ze de klussen die ik aan haar uitbesteed, goed en op tijd uitvoert. Omdat Andrea zich bijvoorbeeld ontfermt over het inplannen van nieuwsbrieven, kan ik me richten op andere aspecten van mijn ondernemerschap. Verder kan ik er ook op rekenen dat Andrea aan de bel trekt als we iets moeten overleggen. Ze denkt echt met me mee. Kortom, het is heel fijn samenwerken!

Miriam van Kreij

Miskraambegeleiding Nederland

Andrea zet zich met veel enthousiasme in voor de klussen waar ze mee aan de slag gaat. Zij houdt daarbij goed overzicht en werkt met haar collega’s op een georganiseerde manier naar een eindresultaat. Daarbij heeft Andrea een scherp oog voor de menselijke verhoudingen in teams en weet zij goed te duiden waar in de samenwerking of de organisatie van het werk de schoen wringt. Door dit ook te benoemen heeft zij mij regelmatig bij de les gehouden.

Mark van de Weijer

Nu Ministry of Compliance, toen NIBE-SVV

Andrea is een organizer pur sang! Het geweten en the back bone van de organisatie. Kundig, adequaat en efficient, waarbij ze alle back-office activiteiten organiseert, regelt, afwerkt en de rest van de organisatie monitort op afwerking. Spreekt aan en doet dat op een heel plezierige wijze en is aanspreekbaar. Kwaliteit is haar middle- name en neemt niet genoegen met minder. Zet anderen in hun kracht en is daarnaast een hele plezierige persoon om mee te werken.

Karin Biegel

Biegel Interim & Organisatie advies

Het is altijd een gerust gevoel en dus een hele zorg minder dat ik weet dat Andrea alle processen, procedures en deadlines op de achtergrond bewaakt en uitvoert. Daardoor kan ik mijn volledig richten op waar ik voor DNHS Business School opgelijnd sta: Het begeleiden van MBA studenten, het verder ontwikkelen van onze onderwijsmethoden en het verder ontwikkelen van dit vak. Bij Andrea zijn alle processen in goede handen en ze houdt de veelheid aan in en uitgaande berichten en de voortgang van de lopende zaken in de gaten en binnen de planning. Daarmee borgt Andrea de kwaliteit van onze organisatie. 

Marischka Setz

DNHS Business School