Met trots deel ik hier graag enkele testimonials die ik mocht ontvangen

Andrea is gewoon geweldig! Zij helpt mij nu al 2 jaar met uiteenlopende administratieve en organisatorische taken, van simpele dingen tot complexe zaken. Ze regelt altijd alles perfect, denkt met mij mee, is niet bang om haar mening en kennis te delen (heel fijn, want ze heeft bijna altijd een punt), laat mij niet versloffen als ik aan het uitstellen ben, is consciëntieus en betrouwbaar. Ze is een geweldige steun, en ik kan me mijn bedrijf zonder haar niet meer voorstellen. En ze is gewoon nog erg leuk ook! Met andere woorden: ik kan haar zonder enige aarzeling aanraden.

Gerny Coaching + Consulting

Andrea is een organizer pur sang! Het geweten en the back bone van de organisatie. Kundig, adequaat en efficient, waarbij ze alle back-office activiteiten organiseert, regelt, afwerkt en de rest van de organisatie monitort op afwerking. Spreekt aan en doet dat op een heel plezierige wijze en is aanspreekbaar. Kwaliteit is haar middle- name en neemt niet genoegen met minder. Zet anderen in hun kracht en is daarnaast een hele plezierige persoon om mee te werken.

In mijn praktijk help ik klanten dat te doen waar ze goed in zijn en dat is voor mij net zo belangrijk. Dat ik kan doen wat mij goed ligt. Soms denken we niet én de ruimte voor thuis te hebben én de ruimte voor je praktijk te hebben én te kunnen groeien. Dankzij Andrea kan ik dat juist wel. Je hoeft niet alles alleen te doen. Andrea ontzorgt mij en is iemand die heel goed aanvoelt wat er nodig is. Ze heeft daarin aan een half woord genoeg. Wat ook heel fijn is dat ze pro actief is. Wat inhoudt dat ze dingen die aandacht nodig hebben signaleert. Meestal heeft ze ook al ideeën hoe dat punt aan te pakken. Haar sensitiviteit speelt daarin een grote rol en dat maakt dat ik heel graag met haar samenwerk. Andrea is een waardevolle aanvulling op bij de andere teamleden in mijn praktijk.

Van Droom Fase naar Leer & Stabiele Fase naar Vermeerder & Delegeer Fase

Ben heel blij met Andrea als mijn VA. Ze werkt zorgvuldig en volgens afspraak, daar kan ik op bouwen. Het geeft me rust, omdat ik weet dat ze de klussen die ik aan haar uitbesteed, goed en op tijd uitvoert. Omdat Andrea zich bijvoorbeeld ontfermt over het inplannen van nieuwsbrieven, kan ik me richten op andere aspecten van mijn ondernemerschap. Verder kan ik er ook op rekenen dat Andrea aan de bel trekt als we iets moeten overleggen. Ze denkt echt met me mee. Kortom, het is heel fijn samenwerken!

Miskraambegeleiding: trainer (o.a. verloskundigen & coaches) - coach - spreker - auteur

Andrea zet zich met veel enthousiasme in voor de klussen waar ze mee aan de slag gaat. Zij houdt daarbij goed overzicht en werkt met haar collega's op een georganiseerde manier naar een eindresultaat. Daarbij heeft Andrea een scherp oog voor de menselijke verhoudingen in teams en weet zij goed te duiden waar in de samenwerking of de organisatie van het werk de schoen wringt. Door dit ook te benoemen heeft zij mij regelmatig bij de les gehouden.

Zelfstandig professional op het snijvlak van leren & ontwikkelen en financiële dienstverlening | technisch voorzitter