Wie is Andrea – JuffrouwDuizendpoot

“… Ik geloof dat je alleen zorgzaam voor anderen kunt zijn als je ook eerst goed voor jezelf zorgt!

Dat is ook de voornaamste reden waarom ik zelfstandig ondernemer geworden ben.
Aan de ene kant kies ik 100% voor mezelf en zorg ik ervoor dat ik:

  • mijn leven kan leven zoals ik dat wil,
  • vrij ben en werkzaamheden doe die bij mij passen.

En aan de andere kant kan ik anderen heel goed helpen door de voor mij vanzelfsprekende talenten in te zetten en activiteiten uit handen te nemen die veel mensen zien als ‘rompslomp’ of ‘gedoe’.

Mijn naam is Andrea Neugebauer. Van nature ben ik pietje precies, ik hou van structuur, duidelijkheid en kwaliteit leveren vind ik vanzelfsprekend. Nu kan ik daarmee een tegenwicht zijn voor mensen die juist chaotisch zijn en wellicht dingen laten liggen of niet afmaken. Maar ik help ook graag mensen die net als ik heel precies en gestructureerd zijn. Wanneer jij een duidelijke expertise hebt, een specialisme, dan kan ik randzaken van je overnemen waarbij je het vertrouwen kan hebben dat deze op dezelfde nauwkeurige manier gedaan worden als dat je het zelf zou doen.

“… “Your smile is your logo, your personality is your business card, how you leave others feeling after an experience with you becomes your trademark” ~ Jay Danzie

Ik ben sensitief, maar ook een logische denker met intuïtieve talenten, heb een scherp oog voor detail en kan ook best kritisch zijn. Ik overzie het totaalplaatje en verbanden tussen activiteiten. Ik vind sfeer heel belangrijk, heb een zorgzame instelling en ben graag van betekenis.

Eén van mijn overtuigingen is dat iedereen z’n leven lang blijft leren en zich blijft ontwikkelen. Daarom ook vind ik het heerlijk om voor vakspecialisten te werken die zich bezighouden met opleidingen, trainingen en alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

 

WERK EN PRIVÉ

Tegenwoordig werk ik vooral online, vanuit thuis in Schoorl, soms een flexwerkplek, soms bij een ondernemer op locatie, of overal waar ik m’n laptop mee naartoe neem en wifi heb ;-). Ook reis ik weleens mee met mijn partner die als financieel consultant voor Microsoft Dynamics AX/365 for operations implementatie projecten doet in binnen- en buitenland. Vooral Scandinavië is bij ons favoriet. Zo lijkt werk en privé niet meer echt gescheiden, maar als het leven zo fijn is hoeft dat voor mij ook niet.
Mijn grootste droom was om een eigen hond te hebben. Sinds 2015 is Friese Stabij Fenna dan ook ons oogappeltje. Ik vind het fijn om in de natuur te zijn en geniet dan ook erg van de wandelingen met Fenna.
Het liefst doe ik dingen die nut hebben, of ergens aan bijdragen. Al is dat soms ook gewoon ontspanning en plezier hebben (dat draagt bij aan mijn welzijn ;-)). Ook vind ik het belangrijk om goede relaties te hebben.

 

MEER OVER ANDREA

JuffrouwDuizendpoot is Andrea Neugebauer, ingeschreven bij de kamer van koophandel als “ANDREA – JuffrouwDuizendPoot” … » meer over Andrea